Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mengs.dk/public_html/wp-content/plugins/cforms146/cforms.php on line 840
Syning efter mål – Mengs & Jerntraaden

Syning efter mål

Hvordan ser din drøm det behov ud

Som et kreativ menneske har jeg masser af idéer til hvordan kjoler mm. kan se ud. Det er derfor jeg laver kollektioner hvor mine kreative idéer kan få frit spil. De er ment som inspiration til dig. Du kan selvfølgelig vælge, at én af mine design skal være din drøm.

Hos Mengs tilbyder jeg dig en gratis og uforpligtende konsultation i hyggelige og trygge omgivelser i Sindal, hvor vi sammen drøfter mulighederne for at realisere din drøm. Vi finder frem til, hvad der klæder dig, samt hvad du har det bedst i. Ud fra vores dialog, dine idéer og de billeder, du måtte have, laver jeg en skitse af kjolen, tager dine mål, og du får en foreløbig pris. Herefter beslutter du, om vi skal fortsætte forløbet.

Er du tilfreds med resultatet af vores første møde, begynder selve udviklingen af kjolen.

Ud fra dine mål laver jeg en prøvemodel i papir. Når prøvemodellen er tilrettet, syr jeg den op i det rigtige stof. Efter den sidste prøvning, hvor den skræddersyede kjole sidder som den skal, får du den med hjem i en dragtpose, så den er klar til festen.

Under hele forløbet er du med i beslutningsprocessen og udviklingen. Jeg er din rådgiver og vejleder, men det er dig, der skal være tilfreds – og derfor også dig, der bestemmer.

Ingen drømmer om det samme – og hos mengs sætter vi en stor ære i at realisere dine individuelle ønsker – uanset om du søger noget til hverdag eller til den store dag . Det vigtigste for mig er, at du er tryg og føler dig hørt. Når dagen kommer hvor du tager dit skræddersyet tøj med hjem, håber jeg  at du føler dig rigtig godt tilpas, føler dig smuk og lykkelig. Så har jeg nemlig overholdt min del af aftalen.

Husk at aftale tid til første møde så vi har tiden til dig.

 

Last modified: 2. januar 2021

Comments are closed.

Close